HTML

Ancsa blogja

Hoszonéves, bonyolult, egyetemista lány, aki néha késztetést érez, hogy kiírja magából a gondolatait :-)

Friss topikok

  • Ancsocska: :-)) ájláv vizsgaidőszak.. jövő héttől.. juppppppi :D (2008.05.05. 16:20) Alakul az élet
  • Ancsocska: Ittenem ittenem, te szegény pasika :P De nyugi, nemsokára vége lesz :-) Még pár hét megdöglés, azt... (2008.04.29. 06:12) Zűrös napok..
  • Absolon: Erre én nem merek kommentelni. Vagyis de, de asszem, hogy éred Ancsán... *ölel* (2008.04.29. 02:47) Kezdet..

Linkblog

Alakul az élet

2008.05.02. 16:54 Ancsocska

Kellemes napot minden kedves olvasómnak :-)

Azt hiszem, nagy változás lesz az életemben, még ha kívülről nem is tűnik annak: elköltözööööööööök :-) (a lakás másik végébe :D) Ez így piti dolognak hangzik, viszont nem lesz az, mivel nővéremmel külön háztartást fogunk vezetni, anyuéktól függetlenül. (ennek már nagyon ideje volt..) Most kipróbálhatom, hogy milyen "felnőttnek" lenni :P Jó, nem most, majd valamikor a nyáron, amikor lesz időnk festeni, pakolászni.. Jelenleg még a "hogyan rendezzük be a szobákat" problémánál tartunk :D Úgy néz ki, az enyém piti lesz, minden bútoromnak lesz helye, nem is rosszul elrendezve :P Nővéremével se lesz gond, ő egy nagyobb szobába fog költözni (mivel sokat jön majd a pasija, kettőjüknek kell a nagyobb hely), a legfőbb feladata, hogy otthonossá tegye :-) A problémásabb anyuékéval lesz.. Ők az én mostani szobámba jönnek, ami kisebb mint az ő jelenlegi szobájuk (ami egyben nappali is, ezért jó hogy lesz külön hálójuk). De nem baj, azt is megoldjuk :P

Hú nagyon várom már, hogy független legyek anyuéktól.. Külön főzés, külön takarítás, mosás, minden :-) Igaz, anyagilag még nem megoldható hogy ne ők finanszírozzák a nagy részét (mivel még nővérem is meg én is suliba járunk..), de nem baj, ez már részlet kérdés csak :D Azt hiszem sokkal jobb lesz, legalábbis remélem. Timivel egyszerűbb együtt élni, mint az ősökkel :D Felnőttünk, és anyuékkal egyre inkább belemászunk egymás életterébe, aminek itt az ideje hogy megszűnjön.

Jah és mellesleg szigorlat tételeket gyártok ezerrel.. fúj.. Jaj legyen már nyááááár! Annyi dolgom lenne, de most nincs semmire időm a zh-k és vizsgák miatt.. ááááá ..

Nah most ennyi voltam, pusszantáááááás

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ancsocska.blog.hu/api/trackback/id/tr49451234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Absolon · http://absolon.blog.hu 2008.05.05. 15:20:05

Robog az élet előre, mi? :-)) A suli meg... Ehhhe! :-s Na, most már csak lemennek a vizsgák, aztán mindenki egy kicsit megkönnyebbül.

Ancsocska 2008.05.05. 16:20:09

:-))
ájláv vizsgaidőszak.. jövő héttől.. juppppppi :D
süti beállítások módosítása